Från 306 kr / natt

Gorgianis Hotel

Rating: 0
Hotell i St Julians, Malta
Bild från Gorgianis Hotel, Hotell på Malta

Beläget på stranden, är detta familjevänliga St Julian's hotell nära Bay Street Shopping Complex, Eden Cinemas och Paceville. Även i närheten finns Museet för arkeologi och Belägringen av Malta och Johanniterriddarna. Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i alla allmänna utrymmen. Personalen kan ordna kemtvätts-/tvättjänster och turné hjälp. Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal, tvättmöjligheter och ett värdeskåp i receptionen. Detta är ett rökfritt hotell. Den här fastigheten är självhushåll. Gorgianis Hotel har 50 rum. Tv:n är utrustade med digitala kanaler. Rummen har gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi och telefon.

Sängarna har duntäcken och kvalitetssängkläder. Varje rum är individuellt inredda och möblerade. Badrummen har duschar. Rummen har utsikt över havet eller staden. Hotellet erbjuder dessutom luftkonditionering, skrivbord och fönster som kan öppnas. Städning erbjuds. Alla rum på Gorgianis Hotel är rökfria.Karta och adress till Gorgianis Hotel

Adress & vägbeskrivning

Adress
St Georges Bay
STJ 3311 St Julians

Latitude: 35.924400329589840
Longitude: 14.488300323486330


Väder för St Julians

Genomsnittstemperatur för St Julians, Malta
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i St Julians under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för St Julians. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i St Julians

Gorgianis Hotel
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 306 kr / natt
Hotel Bernard
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 275 kr / natt